Wie zijn wij

Wij zijn Henk en Marita en wonen in Heerlen.

Een dikke 9 jaar geleden zijn wij zelf begonnen, om voor onze eigen honden, snoepjes en   beloninkjes te drogen. Een en ander werd ingegeven door een cursus gehoorzaamheid die Henk toen liep met onze Laica en later met Dana. Henk maakte gebruik van de standaard beloningssnoepjes die je met de kilo kunt kopen bij de dierenspeciaalzaken, zijnde de kleine botjes.

Al snel werd duidelijk dat deze botjes na verloop van tijd, niet dat effect hadden op de hond waar je op zit te wachten, want al snel waren deze zgn snoepjes geen succes meer en na een studie hierover, bleek dat deze botjes alleen hoofdzakelijk uit granen bleek te bestaan waar een chemische behandeling op wordt uitgevoerd om er een bepaalde reuk aan te geven.

 

Per toeval, kwamen we in contact met iemand die ook zelf hondensnacks droogde en zie daar........ één nieuwe hobby was geboren.

Nadat we ons eerste droogapparaat hadden aangeschaft, zijn we toen voor onze 3 honden, eerst heel simpel begonnen met het drogen van fricandellenchips, omdat onze oudste heel goed reageerde op rauwe fricandel, welke ze telkens kreeg op de terugweg van de training.

Na het eerste gebruik van deze gedroogde fricandellenchips tijdens de les, bleek het een geweldig succes te zijn. Niet alleen voor onze honden, maar ook voor honden van mede-cursisten, die er vele male beter op reageerden dan de gewone snoepjes.

Hierna is alles in een sneltreinvaart gegaan en .... zoals we zijn, hebben we vele dingen uitgeprobeerd en is niet alles goed bevonden, máár hetgeen we aanbieden, heeft zich wel bewezen als beloning en werkt om aandacht te krijgen en vast te houden !!! Zie hiervoor ook de prijslijst.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een buitenproportioneel hobbymatig bezig zijnd "bedrijfje" met een tiental apparaten om aan de vraag te voldoen, want meerdere klanten en cursisten hebben hier hun voordeel mee opgedaan en doen dit nog steeds.

Alle (gekeurde) producten die we leveren en drogen zijn natuurlijk en worden betrokken uit gerenomeerde en gecertificeerde slachthuizen, zonder toevoegingen of voorbehandeling, wat dan ook. Puur natuur, wat Uw hond het lekkerst vindt.